085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Ede

Vloeradvies in Ede

Ons vloerbedrijf is in enkele jaren uitgegroeid tot één van de grootste vloerleveranciers van Nederland. Elk van onze showrooms is ingericht met een ruime keuze aan houten vloeren, laminaat, PVC vloeren en vinyl. Onze vloerspecialisten geven u graag eerlijk en gedegen vloeradvies over materialen en stijlen.

Kleur- en stijladvies

We snappen dat het niet eenvoudig is om een keuze te maken uit het enorme assortiment aan vloeren dat we aanbieden. We helpen u graag bij het selecteren van de meest passende kleur- en stijl. Aan de hand van uw verhaal presenteren we een passend aanbod .

Materiaaladvies

Twijfelt u tussen een houten of laminaatvloer? Weet u niet precies welke voordelen de verschillende materialen hebben die we aanbieden? Dan weten onze vakmannen raad. Zij kennen alle materialen en vertellen u graag en uitgebreid over de voor- en nadelen van elk type vloer. Zo kunt u een gedegen keuze maken.

Advies over vloeronderhoud

Een mooie vloer is een onderhouden vloer. U kunt daarom bij ons terecht met al uw vragen over vloeronderhoud. We vertellen u alles over speciale reinigingsmiddelen en komen bij u langs voor (periodiek) groot onderhoud.

Heeft u een vraag voor één van onze vloerspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag met vloeradvies!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606