026 - 200 62 25

Vloerspecialist in Ede nodig?

Vloeradvies in Ede

Ons vloerbedrijf is in enkele jaren uitgegroeid tot één van de grootste vloerleveranciers van Nederland. Elk van onze showrooms is ingericht met een ruime keuze aan houten vloeren, laminaatvloeren en vinyl. Onze vloerspecialisten geven u graag eerlijk en gedegen vloeradvies over materialen en stijlen.

Kleur- en stijladvies

We snappen dat het niet eenvoudig is om een keuze te maken uit het enorme assortiment aan vloeren dat we aanbieden. We helpen u graag bij het selecteren van de meest passende kleur- en stijl. Aan de hand van uw verhaal presenteren we een passend aanbod .

Materiaaladvies

Twijfelt u tussen een houten of laminaatvloer? Weet u niet precies welke voordelen de verschillende materialen hebben die we aanbieden? Dan weten onze vakmannen raad. Zij kennen alle materialen en vertellen u graag en uitgebreid over de voor- en nadelen van elk type vloer. Zo kunt u een gedegen keuze maken.

Advies over vloeronderhoud

Een mooie vloer is een onderhouden vloer. U kunt daarom bij ons terecht met al uw vragen over vloeronderhoud. We vertellen u alles over speciale reinigingsmiddelen en komen bij u langs voor (periodiek) groot onderhoud.

Heeft u een vraag voor één van onze vloerspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag met vloeradvies!

 
 

Ons werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Waarom onze vloerenspecialisten?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • Veel keuze

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 200 62 25.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Kwaliteiten

• Kwaliteit in aanbod en service
• Gespecialiseerde medewerkers
• Ruim assortiment
• Vakkundig onderhoud
• Persoonlijk advies
• Scherpe tarieven

Werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Hoofdvestiging