0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Ede

Vloeradvies in Ede

Ons vloerbedrijf is in enkele jaren uitgegroeid tot één van de grootste vloerleveranciers van Nederland. Elk van onze showrooms is ingericht met een ruime keuze aan houten vloeren, laminaat, PVC vloeren en vinyl. Onze vloerspecialisten geven u graag eerlijk en gedegen vloeradvies over materialen en stijlen.

Kleur- en stijladvies

We snappen dat het niet eenvoudig is om een keuze te maken uit het enorme assortiment aan vloeren dat we aanbieden. We helpen u graag bij het selecteren van de meest passende kleur- en stijl. Aan de hand van uw verhaal presenteren we een passend aanbod .

Materiaaladvies

Twijfelt u tussen een houten of laminaatvloer? Weet u niet precies welke voordelen de verschillende materialen hebben die we aanbieden? Dan weten onze vakmannen raad. Zij kennen alle materialen en vertellen u graag en uitgebreid over de voor- en nadelen van elk type vloer. Zo kunt u een gedegen keuze maken.

Advies over vloeronderhoud

Een mooie vloer is een onderhouden vloer. U kunt daarom bij ons terecht met al uw vragen over vloeronderhoud. We vertellen u alles over speciale reinigingsmiddelen en komen bij u langs voor (periodiek) groot onderhoud.

Heeft u een vraag voor één van onze vloerspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag met vloeradvies!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Ede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606