0318 - 79 90 41

Vloerspecialist in Ede nodig?

PVC vloeren en laminaat

Bent u op zoek naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke vloer? Dan zijn laminaat en PVC voor u een goede oplossing. Bij ons bedrijf vindt u een ruime keuze aan dit type vloeren en vertellen we u graag over de voor- en nadelen van de verschillende materialen.

PVC vloeren Ede

Naast laminaat leveren we kwalitatieve PVC vloeren. Deze zijn qua uitstraling gelijk aan een laminaatvloer maar bieden een aantal extra voordelen. PVC is namelijk vochtbestendig en kan dus worden gebruikt in keukens en badkamers. Daarbij is het meer geluiddempend dan laminaat en geleidt het de warmte van vloerverwarming beter.

Onderhoud PVC vloer

Ook wanneer uw PCV vloer onderhoud nodig heeft kunt u bij Holland Parket terecht. Onze vloerspecialisten kunnen uw PVC reinigen en zorgen ervoor dat uw vloer weer jarenlang meegaat.

Laminaat

In ons assortiment vindt u vele verschillende soorten kwaliteitslaminaat in alle kleuren, stijlen en motieven. Zo is er altijd een vloer die perfect past in uw interieur. Maar laminaat biedt meer voordelen. Het materiaal is relatief goedkoop, kan snel worden geplaatst en vraagt bijna geen onderhoud. Daarbij kan het zwevend gelegd worden en kunt u het dus bij een eventuele verhuizing gewoon meenemen.

Niet van echt hout te onderscheiden

Het argument dat een laminaatvloer er nep uit ziet gaat al jaren niet meer op. De print op de bovenlaag van de planken wordt steeds realistischer en u kunt tegenwoordig zelfs kiezen voor een vloer met voelbare nerf. Zo geniet u van de sfeer van een houten vloer en het gemak van een onderhoudsvrije laminaatvloer.

Wilt u een laminaat of PVC vloer leggen? Wij nemen u het werk graag uit handen. Neem contact met ons op voor een offerte of een afspraak.

Ons werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Waarom Holland Parket?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • CBW erkend

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 79 90 41.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Kwaliteiten

• Kwaliteit in aanbod en service
• Gespecialiseerde medewerkers
• Ruim assortiment
• Vakkundig onderhoud
• Persoonlijk advies
• Scherpe tarieven

Werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Hoofdvestiging