085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Ede

Traprenovatie Ede

Wilt u in Ede uw trap laten renoveren? Dan bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. U kunt uw trap laten renoveren om verschillende redenen.  Zo kan de bekleding versleten zijn of u kunt de trap simpelweg niet meer mooi vinden. Er zijn verschillende manieren waarop een oude trap opgeknapt kan worden. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van traprenovatie zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Of u nu een open of gesloten trap heeft, geen trap is voor ons een probleem. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u dat wij bij u langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op via het nummer 085 - 106 1600 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Traprenovatie Ede oude trap

Net als de vloer in uw huis, zij de trappen onderhevig aan slijtage. de trap wordt immers elke dag gebruikt en het is dan ook logisch dat deze onderhoud nodig heeft. Als de slijtage nog niet erg groot is kunt u de trap vaak zelf ook een nieuwe verf of lak beurt geven, maar dit is niet altijd voldoende. Is uw trap toe aan een complete renovatie? Dan kunt u ons altijd inschakelen! Zo kunnen wij de trap schuren en afwerken met een nieuwe beschermlaag, maar het kan ook zo zijn dat u de trap een volledig nieuwe look wilt geven. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen om overzettreden te laten plaatsen over de bestaande traptreden heen. Met deze manier van traprenovatie kunt u op eenvoudige wijze uw gehele trap vernieuwen. Meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor het renoveren van uw trap?

Open trap

Uw trap wordt gerenoveerd tot in perfectie, maar er komt geen hak of breekwerk aan te pas en uw wanden en vloer worden niet beschadigd. Het is daarnaast ook mogelijk om een open trap te renoveren, die u ook dicht kunt laten maken. Een open trap oogt heel ruimtelijk, bestaat in allerlei soorten en maten en komt vaak modern over. Voor kinderen kunnen de openingen tussen de treden van een open trap echter gevaarlijk zijn. Kleinere kinderen kunnen tussen de ruimtes door naar beneden vallen. Daarnaast moet rekening gehouden worden met warmteverlies als gevolg van de opstijgende lucht. Daarom biedt de door ons aangedragen professional ook de mogelijkheid om uw open trap te laten dichten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van traprenovatie is een goede montage van uw trap gegarandeerd. Wij gaan net een trede hoger voor de beste kwaliteit!

Overzettreden trap

Mocht u minder geld willen uitgeven aan een traprenovatie dan is het laten plaatsen van overzettreden een mogelijke oplossing. Deze treden worden over de originele treden geplaatst met behulp van lijm. U heeft hierbij keuze tussen houten treden en laminaat. Houten treden zijn er geliefd vanwege de uitstraling die het geeft. Er wordt vaak gekozen voor massief houten treden omdat deze minder snel slijten. De traptreden worden immers veel gebruikt. Een goedkopere oplossing is laminaat. Deze treden zijn, net als bij laminaat vloeren, haast niet te onderscheiden van echt houten treden en is dan ook een populaire oplossing voor uw traprenovatie. Voor andere materialen overzettreden kunt u het beste contact opnemen met onze experts om u van zoveel mogelijk informatie en advies te voorzien om zo de beste keuze voor u te vinden.

Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? de door ons aangedragen professional is dé specialist voor traprenovatie in Ede. Neem contact met ons op via 085 - 106 1600 voor een vrijblijvende afspraak. Wij bespreken uw wensen en stellen een passende offerte voor u op. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606