026 - 200 62 25

Vloerspecialist in Ede nodig?

Traprenovatie Ede

Wilt u in Ede uw trap laten renoveren? Dan bent u bij Roos Parket Renovatie aan het juiste adres. U kunt uw trap laten renoveren om verschillende redenen.  Zo kan de bekleding versleten zijn of u kunt de trap simpelweg niet meer mooi vinden. Er zijn verschillende manieren waarop een oude trap opgeknapt kan worden. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van traprenovatie zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Of u nu een open of gesloten trap heeft, geen trap is voor ons een probleem. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u dat wij bij u langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op via het nummer 026 - 200 62 25 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Traprenovatie Ede oude trap

Net als de vloer in uw huis, zij de trappen onderhevig aan slijtage. de trap wordt immers elke dag gebruikt en het is dan ook logisch dat deze onderhoud nodig heeft. Als de slijtage nog niet erg groot is kunt u de trap vaak zelf ook een nieuwe verf of lak beurt geven, maar dit is niet altijd voldoende. Is uw trap toe aan een complete renovatie? Dan kunt u ons altijd inschakelen! Zo kunnen wij de trap schuren en afwerken met een nieuwe beschermlaag, maar het kan ook zo zijn dat u de trap een volledig nieuwe look wilt geven. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen om overzettreden te laten plaatsen over de bestaande traptreden heen. Met deze manier van traprenovatie kunt u op eenvoudige wijze uw gehele trap vernieuwen. Meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor het renoveren van uw trap?

Open trap

Uw trap wordt gerenoveerd tot in perfectie, maar er komt geen hak of breekwerk aan te pas en uw wanden en vloer worden niet beschadigd. Het is daarnaast ook mogelijk om een open trap te renoveren, die u ook dicht kunt laten maken. Een open trap oogt heel ruimtelijk, bestaat in allerlei soorten en maten en komt vaak modern over. Voor kinderen kunnen de openingen tussen de treden van een open trap echter gevaarlijk zijn. Kleinere kinderen kunnen tussen de ruimtes door naar beneden vallen. Daarnaast moet rekening gehouden worden met warmteverlies als gevolg van de opstijgende lucht. Daarom biedt Roos Parket Renovatie ook de mogelijkheid om uw open trap te laten dichten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van traprenovatie is een goede montage van uw trap gegarandeerd. Wij gaan net een trede hoger voor de beste kwaliteit!

Overzettreden trap

Mocht u minder geld willen uitgeven aan een traprenovatie dan is het laten plaatsen van overzettreden een mogelijke oplossing. Deze treden worden over de originele treden geplaatst met behulp van lijm. U heeft hierbij keuze tussen houten treden en laminaat. Houten treden zijn er geliefd vanwege de uitstraling die het geeft. Er wordt vaak gekozen voor massief houten treden omdat deze minder snel slijten. De traptreden worden immers veel gebruikt. Een goedkopere oplossing is laminaat. Deze treden zijn, net als bij laminaat vloeren, haast niet te onderscheiden van echt houten treden en is dan ook een populaire oplossing voor uw traprenovatie. Voor andere materialen overzettreden kunt u het beste contact opnemen met onze experts om u van zoveel mogelijk informatie en advies te voorzien om zo de beste keuze voor u te vinden.

Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? Roos Parket Renovatie is dé specialist voor traprenovatie in Ede. Neem contact met ons op via 026 - 200 62 25 voor een vrijblijvende afspraak. Wij bespreken uw wensen en stellen een passende offerte voor u op. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op

 
 

Ons werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Waarom onze vloerenspecialisten?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • Veel keuze

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 200 62 25.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Kwaliteiten

• Kwaliteit in aanbod en service
• Gespecialiseerde medewerkers
• Ruim assortiment
• Vakkundig onderhoud
• Persoonlijk advies
• Scherpe tarieven

Werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Hoofdvestiging