0318 - 79 90 41

Vloerspecialist in Ede nodig?

Traprenovatie Ede

Wilt u in Ede uw trap laten renoveren? Dan bent u bij Holland Parket aan het juiste adres. U kunt uw trap laten renoveren om verschillende redenen.  Zo kan de bekleding versleten zijn of u kunt de trap simpelweg niet meer mooi vinden. Er zijn verschillende manieren waarop een oude trap opgeknapt kan worden. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van traprenovatie zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Of u nu een open of gesloten trap heeft, geen trap is voor ons een probleem. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u dat wij bij u langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op via het nummer 0318 - 79 90 41.

Traprenovatie Ede oude trap

Net als de vloer in uw huis, zij de trappen onderhevig aan slijtage. de trap wordt immers elke dag gebruikt en het is dan ook logisch dat deze onderhoud nodig heeft. Als de slijtage nog niet erg groot is kunt u de trap vaak zelf ook een nieuwe verf of lak beurt geven, maar dit is niet altijd voldoende. Is uw trap toe aan een complete renovatie? Dan kunt u ons altijd inschakelen! Zo kunnen wij de trap schuren en afwerken met een nieuwe beschermlaag, maar het kan ook zo zijn dat u de trap een volledig nieuwe look wilt geven. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen om overzettreden te laten plaatsen over de bestaande traptreden heen.  Met deze manier van traprenovatie kunt u op eenvoudige wijze uw gehele trap vernieuwen. Meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor het renoveren van uw trap? Neem contact op via het nummer 0318 - 79 90 41 en wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een offerte.

Traprenovatie Ede open trap

Uw trap wordt gerenoveerd tot in perfectie, maar er komt geen hak of breekwerk aan te pas en uw wanden en vloer worden niet beschadigd. Het is daarnaast ook mogelijk om een open trap te renoveren, die u ook dicht kunt laten maken. Een open trap oogt heel ruimtelijk, bestaat in allerlei soorten en maten en komt vaak modern over. Voor kinderen kunnen de openingen tussen de treden van een open trap echter gevaarlijk zijn. Kleinere kinderen kunnen tussen de ruimtes door naar beneden vallen. Daarnaast moet rekening gehouden worden met warmteverlies als gevolg van de opstijgende lucht. Daarom biedt Holland Parket ook de mogelijkheid om uw open trap te laten dichten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van traprenovatie is een goede montage van uw trap gegarandeerd. Wij gaan net een trede hoger voor de beste kwaliteit!

Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? Holland Parket is dé specialist voor traprenovatie in Ede. Neem contact met ons op via 0318 - 79 90 41 voor een vrijblijvende afspraak. Wij bespreken uw wensen en stellen een passende offerte voor u op. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op

Ons werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Waarom Holland Parket?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • CBW erkend

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 79 90 41.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Kwaliteiten

• Kwaliteit in aanbod en service
• Gespecialiseerde medewerkers
• Ruim assortiment
• Vakkundig onderhoud
• Persoonlijk advies
• Scherpe tarieven

Werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Hoofdvestiging