085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Ede

Nieuwe vloer laten leggen in Ede?

Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten leggen dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden het grootste assortiment houten vloeren, laminaat en PVC aan in Ede en omstreken. de door ons aangedragen professional beschikt over en heeft ervaring met vele typen vloeren. Wij hebben daarom vaak een passende oplossing voor onze klanten. Neem gerust contact met ons op via 085 - 106 1600 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Blijvende kwaliteit

Een vloer is een flinke investering. We vinden het daarom belangrijk dat u vele jaren kunt genieten van een vloer in optimale staat. Hiervoor moet de basis goed zijn. De kwaliteit van uw vloer is namelijk afhankelijk van vele factoren. Onze vloerspecialisten hebben jaren ervaring en kijken met een vakkundig oog naar uw situatie. Zij stellen een maatwerk plan op voor de realisatie van uw vloer en helpen bij het maken van de belangrijkste keuzes. Welk materiaal is de beste optie? Welke ondervloer kan er het beste worden gebruikt? En hoe ziet het onderhoudsschema voor uw vloer eruit? We geven u helder antwoord op deze vragen en zorgen ervoor dat u tijden plezier heeft van uw nieuwe vloer.

Verschillende typen vloeren

Het maakt niet uit of u een karakteristieke houten vloer, modern laminaat of liever PVC laat leggen. We fabriceren, verkopen en plaatsen allerlei typen vloeren en bieden u dus een handige totaaloplossing. Geen gesteggel met verschillende partijen, maar duidelijkheid, een vast aanspreekpunt en inzicht in het verloop van het proces. Dat is waar u op kunt rekenen bij ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor de volgende typen vloeren:

  • houten vloer
  • eikenhouten vloer
  • kunststof vloeren
  • kurk vloeren
  • grenen vloer
  • parketvloer
  • PVC
  • linoleum/marmoleum

 

 

 

 

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606