0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Ede

Nieuwe vloer laten leggen in Ede?

Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten leggen dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden het grootste assortiment houten vloeren, laminaat en PVC aan in Ede en omstreken. de door ons aangedragen professional beschikt over en heeft ervaring met vele typen vloeren. Wij hebben daarom vaak een passende oplossing voor onze klanten. Neem gerust contact met ons op via 0800 255 3733 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Blijvende kwaliteit

Een vloer is een flinke investering. We vinden het daarom belangrijk dat u vele jaren kunt genieten van een vloer in optimale staat. Hiervoor moet de basis goed zijn. De kwaliteit van uw vloer is namelijk afhankelijk van vele factoren. Onze vloerspecialisten hebben jaren ervaring en kijken met een vakkundig oog naar uw situatie. Zij stellen een maatwerk plan op voor de realisatie van uw vloer en helpen bij het maken van de belangrijkste keuzes. Welk materiaal is de beste optie? Welke ondervloer kan er het beste worden gebruikt? En hoe ziet het onderhoudsschema voor uw vloer eruit? We geven u helder antwoord op deze vragen en zorgen ervoor dat u tijden plezier heeft van uw nieuwe vloer.

Verschillende typen vloeren

Het maakt niet uit of u een karakteristieke houten vloer, modern laminaat of liever PVC laat leggen. We fabriceren, verkopen en plaatsen allerlei typen vloeren en bieden u dus een handige totaaloplossing. Geen gesteggel met verschillende partijen, maar duidelijkheid, een vast aanspreekpunt en inzicht in het verloop van het proces. Dat is waar u op kunt rekenen bij ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor de volgende typen vloeren:

  • houten vloer
  • eikenhouten vloer
  • kunststof vloeren
  • kurk vloeren
  • grenen vloer
  • parketvloer
  • PVC
  • linoleum/marmoleum

 

 

 

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Ede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606