085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Ede

Uw houten vloerenspecialist

Wij zijn expert op het gebied van het behandelen van een houten vloer. Stap onze showroom binnen. Dan wordt u verwelkomd door de warme uitstraling van het grote assortiment houten vloeren dat de door ons aangedragen professional aanbiedt. Van klassiek tot modern en alles daartussenin: kies bij ons voor de hoogste kwaliteit houten plankenvloer. U kunt al u vragen stellen aan onze vloerspecialisten. Zij voorzien u graag van advies hierbij om de beste keus te maken die bij u past. Neem contact met ons op via 085 - 106 1600 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Betaalbare kwaliteit houten vloer Ede

Doordat we iedere houten vloer zelf leveren kunnen we u de beste kwaliteit voor een schappelijke prijs aanbieden. Bij ons vindt u betaalbare houten vloeren in vele soorten en maten. Wilt u een massief houten vloer? Of gaat uw voorkeur uit naar een lichte, moderne vloer? In onze showroom vindt u altijd een vloer die past bij uw smaak en interieur.

Onze houten vloeren zijn sterk, hebben een hoge isolatiewaarde en zijn gemaakt van duurzaam hout. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar haalt u ook een eerlijke vloer in huis. De afwerking met hardwax olie die we toepassen maakt uw vloer daarbij bestand tegen vuil en vloeistoffen.

Kom langs in onze showroom in Ede

We verwelkomen u graag in onze showroom in Ede. Hier kunt u ons assortiment vloeren vinden en uw plankenvloer naar keuze van dichtbij bekijken. Daarnaast is het mogelijk om ter plekke te overleggen met onze vloerspecialisten!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606