026 - 200 62 25

Vloerspecialist in Ede nodig?

Uw houten vloerenspecialist

Wij zijn expert op het gebied van het behandelen van een houten vloer. Stap onze showroom binnen. Dan wordt u verwelkomd door de warme uitstraling van het grote assortiment houten vloeren dat Roos Parket Renovatie aanbiedt. Van klassiek tot modern en alles daartussenin: kies bij ons voor de hoogste kwaliteit houten plankenvloer. U kunt al u vragen stellen aan onze vloerspecialisten. Zij voorzien u graag van advies hierbij om de beste keus te maken die bij u past. Neem contact met ons op via 026 - 200 62 25 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Betaalbare kwaliteit houten vloer Ede

Doordat we iedere houten vloer zelf leveren kunnen we u de beste kwaliteit voor een schappelijke prijs aanbieden. Bij ons vindt u betaalbare houten vloeren in vele soorten en maten. Wilt u een massief houten vloer? Of gaat uw voorkeur uit naar een lichte, moderne vloer? In onze showroom vindt u altijd een vloer die past bij uw smaak en interieur.

Onze houten vloeren zijn sterk, hebben een hoge isolatiewaarde en zijn gemaakt van duurzaam hout. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar haalt u ook een eerlijke vloer in huis. De afwerking met hardwax olie die we toepassen maakt uw vloer daarbij bestand tegen vuil en vloeistoffen.

Kom langs in onze showroom in Ede

We verwelkomen u graag in onze showroom in Ede. Hier kunt u ons assortiment vloeren vinden en uw plankenvloer naar keuze van dichtbij bekijken. Daarnaast is het mogelijk om ter plekke te overleggen met onze vloerspecialisten!

 
 

Ons werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Waarom onze vloerenspecialisten?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • Veel keuze

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 200 62 25.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Kwaliteiten

• Kwaliteit in aanbod en service
• Gespecialiseerde medewerkers
• Ruim assortiment
• Vakkundig onderhoud
• Persoonlijk advies
• Scherpe tarieven

Werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Hoofdvestiging