0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Ede

Uw houten vloerenspecialist

Wij zijn expert op het gebied van het behandelen van een houten vloer. Stap onze showroom binnen. Dan wordt u verwelkomd door de warme uitstraling van het grote assortiment houten vloeren dat de door ons aangedragen professional aanbiedt. Van klassiek tot modern en alles daartussenin: kies bij ons voor de hoogste kwaliteit houten plankenvloer. U kunt al u vragen stellen aan onze vloerspecialisten. Zij voorzien u graag van advies hierbij om de beste keus te maken die bij u past. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Betaalbare kwaliteit houten vloer Ede

Doordat we iedere houten vloer zelf leveren kunnen we u de beste kwaliteit voor een schappelijke prijs aanbieden. Bij ons vindt u betaalbare houten vloeren in vele soorten en maten. Wilt u een massief houten vloer? Of gaat uw voorkeur uit naar een lichte, moderne vloer? In onze showroom vindt u altijd een vloer die past bij uw smaak en interieur.

Onze houten vloeren zijn sterk, hebben een hoge isolatiewaarde en zijn gemaakt van duurzaam hout. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar haalt u ook een eerlijke vloer in huis. De afwerking met hardwax olie die we toepassen maakt uw vloer daarbij bestand tegen vuil en vloeistoffen.

Kom langs in onze showroom in Ede

We verwelkomen u graag in onze showroom in Ede. Hier kunt u ons assortiment vloeren vinden en uw plankenvloer naar keuze van dichtbij bekijken. Daarnaast is het mogelijk om ter plekke te overleggen met onze vloerspecialisten!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Ede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606