085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Ede

Vloer renovatie in Ede

Heeft u een houten of parket vloer in uw woning liggen, maar is deze niet meer net zo mooi als jaren geleden? Een vloer kan op den duur slijtageplekken krijgen en er dof uit komen te zien. Wilt u uw vloer opknappen zodat deze er weer als nieuw uitziet? Schakel dan de vakmannen van ons bedrijf in voor vloer renovatie. In Ede voeren onze specialisten al jaren werkzaamheden op het gebied van vloerrenovatie uit. Bij ons bent u altijd verzekerd van een perfect verzorgde renovatievloer als eindresultaat. Neem contact met ons op via 085 - 106 1600 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Onderhoud- en renovatiewerkzaamheden

Als een vloer niet regelmatig onderhouden wordt, dan kan deze na verloop van tijd lelijk worden. Slijtageplekken, beschadigingen en doffe plekken zijn dan het gevolg. Door middel van vloerrenovatie zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet en u er weer optimaal van kunt genieten. U kunt onze vloerspecialisten inschakelen voor de volgende renovatiewerkzaamheden:

  • schuren;
  • lakken;
  • in de was zetten;
  • onderdelen vervangen;
  • aanhelen.

Vloerrenovatie is hét moment om te kiezen voor vloer vernieuwen. Wij kunnen uw vloer na de renovatiewerkzaamheden namelijk met een andere kleurtint of afwerking opleveren.

Vloer herstellen? Neem contact op

Wilt u weten of wij uw vloer kunnen renoveren? Of wilt u ons inschakelen voor het vernieuwen van uw oude vloer? Neem dan contact met ons op. Bel voor het maken van een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606