0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Ede

Vloer renovatie in Ede

Heeft u een houten of parket vloer in uw woning liggen, maar is deze niet meer net zo mooi als jaren geleden? Een vloer kan op den duur slijtageplekken krijgen en er dof uit komen te zien. Wilt u uw vloer opknappen zodat deze er weer als nieuw uitziet? Schakel dan de vakmannen van ons bedrijf in voor vloer renovatie. In Ede voeren onze specialisten al jaren werkzaamheden op het gebied van vloerrenovatie uit. Bij ons bent u altijd verzekerd van een perfect verzorgde renovatievloer als eindresultaat. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Onderhoud- en renovatiewerkzaamheden

Als een vloer niet regelmatig onderhouden wordt, dan kan deze na verloop van tijd lelijk worden. Slijtageplekken, beschadigingen en doffe plekken zijn dan het gevolg. Door middel van vloerrenovatie zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet en u er weer optimaal van kunt genieten. U kunt onze vloerspecialisten inschakelen voor de volgende renovatiewerkzaamheden:

  • schuren;
  • lakken;
  • in de was zetten;
  • onderdelen vervangen;
  • aanhelen.

Vloerrenovatie is hét moment om te kiezen voor vloer vernieuwen. Wij kunnen uw vloer na de renovatiewerkzaamheden namelijk met een andere kleurtint of afwerking opleveren.

Vloer herstellen? Neem contact op

Wilt u weten of wij uw vloer kunnen renoveren? Of wilt u ons inschakelen voor het vernieuwen van uw oude vloer? Neem dan contact met ons op. Bel voor het maken van een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Ede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606