026 - 200 62 25

Vloerspecialist in Ede nodig?

Houten vloer schuren in Ede

De houten vloeren zijn zo populair in woningen om de natuurlijk uitstraling die het geeft aan een ruimte. Een vloer wordt natuurlijk in veelvoud gebruikt, de vloer kan uitzetten of kan verkleuren. Dit zorgt er voor dat het de nodige onderhoud nodig heeft op z’n tijd om te voorkomen de vloer vuil of dof wordt. Na verloop van tijd kan de slijtage of kleurverschil een door in het oog zijn. Om de uitstraling van de mooie houten vloer te behouden is het nodig om de vloer te schuren en te oliën. Het schuren van de vloer is werk waarbij zeer secuur aangepakt moet worden. Om een mooie resultaat te krijgen is het ook aan te raden om specialisten hiervoor in te schakelen. Wanneer het schuren of oliën niet goed gedaan worden, kunnen er blijvend zichtbare plekken in de vloer te zien zijn die de uitstraling niet te goede komen. Onze vloerspecialisten werken met vrijwel elk type hout. Voor meer informatie en advies kunt u gerust contact opnemen met ons. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de beste keus. Neem contact met ons op via 026 - 200 62 25 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Eiken vloer schuren

Naast de robuuste uitstraling is een eiken vloer ook een duurzame vloer die erg lang meegaat. Daarbij moet wel gezegd worden dat de vloer goed onderhouden moet worden zodat hij lang meegaat en om zijn mooie uitstraling te behouden. Om de vloer goed te onderhouden wordt het aangeraden om de vloer te schuren en te oliën of lakken. Wij voorzien u graag van meer informatie en advies om te kijken wat de beste oplossing is voor uw eiken vloer. Na het schuren moet de vloer weer gelakt worden of in de olie gezet. Hierbij kunt u kiezen een kleur naar keuze kiezen die u vindt passen bij de ruimte en of u een glanzende of matte look wilt hebben. U kunt natuurlijk ook kiezen om dezelfde uitstraling weer terug te brengen. Hierbij zullen onze vloerspecialisten u helpen.

Grenen vloer

Grenen wordt voornamelijk herkent in de ouderwetse meubelen. Daarnaast is het ook populair als vloer in vele woningen. Een grenen vloer bevat veel kleurschakeringen en noesten. Zo geeft een grenen vloer een authentiekere uitstraling. Zoals alle houten vloeren heeft ook een grenen vloer onderhoud nodig. Daarnaast grenen is een zachte houtsoort. Dit zorgt ervoor dat het meer aandacht nodig heeft in onderhoud maar ook makkelijker te schuren is. Door het vele gebruik van een vloer is het naar verloop van tijd haast onontkoombaar dat er geen deuken, krassen, vlekken en butsen komen in een vloer. Ook hierbij helpt Roos Parket Renovatie u graag. Dus heeft uw vloer in de loop der jaren heel wat te verduren gekregen en zoekt u een partij die u hierbij kunt helpen? Neem dan contact met ons op. Of u nu een grenen, eikenhout of een ander type vloer heeft, wij komen graag in Ede en omstreken om uw houten vloer te schuren en te lakken of oliën.

 
 

Ons werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Waarom onze vloerenspecialisten?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • Veel keuze

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 200 62 25.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Kwaliteiten

• Kwaliteit in aanbod en service
• Gespecialiseerde medewerkers
• Ruim assortiment
• Vakkundig onderhoud
• Persoonlijk advies
• Scherpe tarieven

Werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Hoofdvestiging