0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Ede

Houten vloer schuren in Ede

De houten vloeren zijn zo populair in woningen om de natuurlijk uitstraling die het geeft aan een ruimte. Een vloer wordt natuurlijk in veelvoud gebruikt, de vloer kan uitzetten of kan verkleuren. Dit zorgt er voor dat het de nodige onderhoud nodig heeft op z’n tijd om te voorkomen de vloer vuil of dof wordt. Na verloop van tijd kan de slijtage of kleurverschil een door in het oog zijn. Om de uitstraling van de mooie houten vloer te behouden is het nodig om de vloer te schuren en te oliën. Het schuren van de vloer is werk waarbij zeer secuur aangepakt moet worden. Om een mooie resultaat te krijgen is het ook aan te raden om specialisten hiervoor in te schakelen. Wanneer het schuren of oliën niet goed gedaan worden, kunnen er blijvend zichtbare plekken in de vloer te zien zijn die de uitstraling niet te goede komen. Onze vloerspecialisten werken met vrijwel elk type hout. Voor meer informatie en advies kunt u gerust contact opnemen met ons. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de beste keus. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Eiken vloer schuren

Naast de robuuste uitstraling is een eiken vloer ook een duurzame vloer die erg lang meegaat. Daarbij moet wel gezegd worden dat de vloer goed onderhouden moet worden zodat hij lang meegaat en om zijn mooie uitstraling te behouden. Om de vloer goed te onderhouden wordt het aangeraden om de vloer te schuren en te oliën of lakken. Wij voorzien u graag van meer informatie en advies om te kijken wat de beste oplossing is voor uw eiken vloer. Na het schuren moet de vloer weer gelakt worden of in de olie gezet. Hierbij kunt u kiezen een kleur naar keuze kiezen die u vindt passen bij de ruimte en of u een glanzende of matte look wilt hebben. U kunt natuurlijk ook kiezen om dezelfde uitstraling weer terug te brengen. Hierbij zullen onze vloerspecialisten u helpen.

Grenen vloer

Grenen wordt voornamelijk herkent in de ouderwetse meubelen. Daarnaast is het ook populair als vloer in vele woningen. Een grenen vloer bevat veel kleurschakeringen en noesten. Zo geeft een grenen vloer een authentiekere uitstraling. Zoals alle houten vloeren heeft ook een grenen vloer onderhoud nodig. Daarnaast grenen is een zachte houtsoort. Dit zorgt ervoor dat het meer aandacht nodig heeft in onderhoud maar ook makkelijker te schuren is. Door het vele gebruik van een vloer is het naar verloop van tijd haast onontkoombaar dat er geen deuken, krassen, vlekken en butsen komen in een vloer. Ook hierbij helpt de door ons aangedragen professional u graag. Dus heeft uw vloer in de loop der jaren heel wat te verduren gekregen en zoekt u een partij die u hierbij kunt helpen? Neem dan contact met ons op. Of u nu een grenen, eikenhout of een ander type vloer heeft, wij komen graag in Ede en omstreken om uw houten vloer te schuren en te lakken of oliën.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Ede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606