026 - 200 62 25

Vloerspecialist in Ede nodig?

Vloer reinigen Ede

Als u investeert in een mooie vloer voor uw woning in Ede, dan wilt u het karakter van die mooie vloer ook zo lang mogelijk behouden. Voor het behoud van uw vloer is regelmatig onderhoud nodig. Onderhoud bestaat voor een groot deel uit reiniging. Door uw vloer regelmatig te reinigen voorkomt u dat stof en ander vuil uw vloer beschadigen. Ook zorgt u ervoor dat uw vloer in een betere conditie blijft waardoor u de levensduur aanzienlijk kunt verlengen. Tevens zal een goed onderhouden vloer beter zijn kleur en uitstraling behouden. Genoeg redenen dus om uw vloer goed te verzorgen! Hierbij kan Roos Parket Renovatie u helpen. Neem contact met ons op via 026 - 200 62 25 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen

Vloer reinigen Ede: soorten reinigingen

Elke type vloer heeft een eigen aanpak nodig. Laminaat is bijvoorbeeld erg onderhoudsvriendelijk en PVC vloeren zijn ook makkelijk schoon te maken. De meest voorkomende manier van reinigen is het dweilen van de vloer. Gebruik hierbij niet teveel water op de vloer en voeg een klein beetje zeep toe aan het water wat voor een extra beschermlaag zorgt. Mocht u agressiever schoonmaakmiddel gebruiken dan is het aan te raden goed de gebruiksvoorschriften door te nemen. Te agressief schoonmaakmiddel, zoals chloor en andere allesreinigers kunnen uw vloer beschadigen. Een houten vloer heeft echt een specifieke aanpak nodig. Mocht u hier advies over willen ontvangen dan helpen wij hier graag bij!

Vloer reinigen Ede: hulp nodig?

Een houten vloer reinigen lijkt misschien niet ingewikkeld. Toch is het niet verstandig elke dag uw houten vloer te schrobben met allerlei reinigingsmiddelen. Vaak is een houten vloer afgewerkt met olie of lak. Stof en ander vuil kunnen deze beschermlaag aantasten. Daarom is stoffen of stofzuigen bij een houten vloer erg belangrijk. Voor hardnekkiger vuil gebruikt u een speciaal schoonmaakmiddel. Schakel Roos Parket Renovatie in voor meer informatie over vloerreiniging of voor een zorgvuldige reiniging van uw vloer. Ook voor uitvoeriger vloeronderhoud kunt u bij ons terecht.

 
 

Ons werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Waarom onze vloerenspecialisten?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • Veel keuze

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 200 62 25.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Kwaliteiten

• Kwaliteit in aanbod en service
• Gespecialiseerde medewerkers
• Ruim assortiment
• Vakkundig onderhoud
• Persoonlijk advies
• Scherpe tarieven

Werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Hoofdvestiging