026 - 200 62 25

Vloerspecialist in Ede nodig?

Grenen vloer

Een grenen houten vloer wordt vervaardigd uit de grove den. Wanneer mensen het over een grenen vloer hebben gaat het meestal over de Frans grenen vloer. Dit is een relatief goedkope houtsoort die in verschillende uitvoeringen te leveren is. Vaak wordt de massief grenen vloer geleverd als blanke vloerdelen zodat u zelf nog de afwerking kunt kiezen. Wilt u alvast wat meer weten over de afwerkingsmogelijkheden? Dan kunt u hier meer lezen. Ook kunt u gerust contact opnemen met ons via 026 - 200 62 25 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen. Onze specialisten voorzien u graag van advies om tot de beste keuze te komen die bij u past.

Aandachtspunten

Een houten vloer brengt altijd bepaalde aandachtspunten met zich mee. Waar u rekening mee moet houden wanneer u naar een grenen vloer gaat kijken is dat naaldhout geen harde houtsoort is zoals eiken, maar dat de vloerdelen relatief zacht zijn. Dit zorgt ervoor dat u het gebruik van de vloer op den duur in de vloer gaat zien. Denk hierbij aan krassen en deukjes. Wilt u graag een vloer hebben die met u mee leeft en die er gebruikt uit mag gaan zien? Dan is deze vloer perfect! Een met donkere olie behandelde vloer staat bijvoorbeeld ook perfect in een industrieel interieur.

Onderhoud

Hoe zorgt u ervoor dat uw vloer na een paar jaar nog net zo mooi is als voorheen? Dit begint met goed periodiek onderhoud. Hierbij kunt u denken aan regelmatig dweilen waarbij u een dopje zeep mengt met water. Dit zorgt ervoor dat de vloer de natuurlijke uitstraling houdt en geen overmatige vlekken vertoond. Ook regelmatig stofzuigen zal uw vloer in een betere conditie houden omdat er minder slijtage ontstaat door stof, steentjes of andere soorten viezigheid. Wij adviseren u uiteraard graag over hoe uw vloer in de beste conditie gehouden wordt!

 
 

Ons werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Waarom onze vloerenspecialisten?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • Veel keuze

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 200 62 25.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Kwaliteiten

• Kwaliteit in aanbod en service
• Gespecialiseerde medewerkers
• Ruim assortiment
• Vakkundig onderhoud
• Persoonlijk advies
• Scherpe tarieven

Werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Hoofdvestiging