0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Ede

Hollandsche vloeren

Hollandsche vloeren zijn eikenhouten vloeren. In de planken zitten noesten, wat de vloer een mooie robuuste uitstraling moet geven. De rustiek eiken vloeren zijn behandeld met twee lagen hardwax, die zijn aangebracht op basis van natuurlijke harsen, wassen en oliën. Deze behandeling zorgt voor een bestendige, duurzame en blijvende elastisch bescherming. Om ernstige slijtage te voorkomen wordt het aangeraden om de vloer regelmatig te reinigen en om een goede inloopmaat te gebruiken. Een voordeel van een Hollandsche vloer is dat het makkelijk te onderhouden is. Voor meer informatie en advies kunt u gerust vragen stellen aan onze vloerspecialisten, of neem een kijkje in een van onze showrooms. de door ons aangedragen professional is telefonisch bereikbaar via 0800 255 3733 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Onderhoud

Om lang te kunnen genieten van je vloer is het belangrijk om de vloer goed te onderhouden. Dit is met Hollandsche vloeren niet anders. Wel is de vloer gemakkelijk te onderhouden omdat het waterafstotend is en erg resistent is tegen vuil. Indien u van mening bent dat uw vloer een onderhoudsbeurt nodig heeft dan kunnen wij u daar bij helpen. Daarnaast zijn er ook maatregelen die u zelf kunt nemen om uw vloer goed te onderhouden. Verwijder de vlekken in uw vloer snel met een reiniger. Osmo Vloeibare Onderhoudswas is een goed product om uw hardnekkige vlekken te verwijderen. Wrijf de vlekken in met de vloeibare onderhoudswas en boen deze vervolgens uit. Breng glijders of viltjes aan onder de poten van uw meubels. Dit om krassen te voorkomen in de vloer.

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming in uw huis in combinatie met een Hollandsche vloer? Geen probleem. De vloeren laten de warmte prima door en alle Hollandsche vloeren kunnen geïnstalleerd worden op uw vloerverwarming. De warmtedoorlaatweerstand wordt bepaald aan de hand van de R-waarde. Hoe lager deze waarde, des te beter het de warmte doorlaat. De geldende norm is 0,10m2 K/W. De R-waarde voor Hollandsche vloeren is 0,08 m2 K/W. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten. Wij voorzien u graag van advies.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Ede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606