085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Ede

Hollandsche vloeren

Hollandsche vloeren zijn eikenhouten vloeren. In de planken zitten noesten, wat de vloer een mooie robuuste uitstraling moet geven. De rustiek eiken vloeren zijn behandeld met twee lagen hardwax, die zijn aangebracht op basis van natuurlijke harsen, wassen en oliën. Deze behandeling zorgt voor een bestendige, duurzame en blijvende elastisch bescherming. Om ernstige slijtage te voorkomen wordt het aangeraden om de vloer regelmatig te reinigen en om een goede inloopmaat te gebruiken. Een voordeel van een Hollandsche vloer is dat het makkelijk te onderhouden is. Voor meer informatie en advies kunt u gerust vragen stellen aan onze vloerspecialisten, of neem een kijkje in een van onze showrooms. de door ons aangedragen professional is telefonisch bereikbaar via 085 - 106 1600 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Onderhoud

Om lang te kunnen genieten van je vloer is het belangrijk om de vloer goed te onderhouden. Dit is met Hollandsche vloeren niet anders. Wel is de vloer gemakkelijk te onderhouden omdat het waterafstotend is en erg resistent is tegen vuil. Indien u van mening bent dat uw vloer een onderhoudsbeurt nodig heeft dan kunnen wij u daar bij helpen. Daarnaast zijn er ook maatregelen die u zelf kunt nemen om uw vloer goed te onderhouden. Verwijder de vlekken in uw vloer snel met een reiniger. Osmo Vloeibare Onderhoudswas is een goed product om uw hardnekkige vlekken te verwijderen. Wrijf de vlekken in met de vloeibare onderhoudswas en boen deze vervolgens uit. Breng glijders of viltjes aan onder de poten van uw meubels. Dit om krassen te voorkomen in de vloer.

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming in uw huis in combinatie met een Hollandsche vloer? Geen probleem. De vloeren laten de warmte prima door en alle Hollandsche vloeren kunnen geïnstalleerd worden op uw vloerverwarming. De warmtedoorlaatweerstand wordt bepaald aan de hand van de R-waarde. Hoe lager deze waarde, des te beter het de warmte doorlaat. De geldende norm is 0,10m2 K/W. De R-waarde voor Hollandsche vloeren is 0,08 m2 K/W. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten. Wij voorzien u graag van advies.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606