026 - 200 62 25

Vloerspecialist in Ede nodig?

Hollandsche vloeren

Hollandsche vloeren zijn eikenhouten vloeren. In de planken zitten noesten, wat de vloer een mooie robuuste uitstraling moet geven. De rustiek eiken vloeren zijn behandeld met twee lagen hardwax, die zijn aangebracht op basis van natuurlijke harsen, wassen en oliën. Deze behandeling zorgt voor een bestendige, duurzame en blijvende elastisch bescherming. Om ernstige slijtage te voorkomen wordt het aangeraden om de vloer regelmatig te reinigen en om een goede inloopmaat te gebruiken. Een voordeel van een Hollandsche vloer is dat het makkelijk te onderhouden is. Voor meer informatie en advies kunt u gerust vragen stellen aan onze vloerspecialisten, of neem een kijkje in een van onze showrooms. Roos Parket Renovatie is telefonisch bereikbaar via 026 - 200 62 25 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Onderhoud

Om lang te kunnen genieten van je vloer is het belangrijk om de vloer goed te onderhouden. Dit is met Hollandsche vloeren niet anders. Wel is de vloer gemakkelijk te onderhouden omdat het waterafstotend is en erg resistent is tegen vuil. Indien u van mening bent dat uw vloer een onderhoudsbeurt nodig heeft dan kunnen wij u daar bij helpen. Daarnaast zijn er ook maatregelen die u zelf kunt nemen om uw vloer goed te onderhouden. Verwijder de vlekken in uw vloer snel met een reiniger. Osmo Vloeibare Onderhoudswas is een goed product om uw hardnekkige vlekken te verwijderen. Wrijf de vlekken in met de vloeibare onderhoudswas en boen deze vervolgens uit. Breng glijders of viltjes aan onder de poten van uw meubels. Dit om krassen te voorkomen in de vloer.

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming in uw huis in combinatie met een Hollandsche vloer? Geen probleem. De vloeren laten de warmte prima door en alle Hollandsche vloeren kunnen geïnstalleerd worden op uw vloerverwarming. De warmtedoorlaatweerstand wordt bepaald aan de hand van de R-waarde. Hoe lager deze waarde, des te beter het de warmte doorlaat. De geldende norm is 0,10m2 K/W. De R-waarde voor Hollandsche vloeren is 0,08 m2 K/W. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten. Wij voorzien u graag van advies.

 
 

Ons werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Waarom onze vloerenspecialisten?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • Veel keuze

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 200 62 25.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Kwaliteiten

• Kwaliteit in aanbod en service
• Gespecialiseerde medewerkers
• Ruim assortiment
• Vakkundig onderhoud
• Persoonlijk advies
• Scherpe tarieven

Werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Hoofdvestiging