026 - 200 62 25

Vloerspecialist in Ede nodig?

Vloer leggen? Holland Parket helpt!

Het leggen van een vloer lijkt misschien een koud kunstje. Maar dat is het niet! Het is veel meer dan alleen het plaatsen van de planken. Goede installatie begint bij het kiezen van de juiste ondervloer en gereedschappen. Daarna is, zeker het leggen van een houten vloer en parket, een specialistische klus. Wordt de vloer niet op de juiste manier geplaatst? Dan zullen door de werking van het materiaal veel problemen ontstaan. Voorkom dit en kies ervoor om uw nieuwe vloer door onze vloerexperts te laten plaatsen. Neem contact op via 026 - 200 62 25 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Houten vloeren, parket of laminaat

Bij ons kiest u uit een groot assortiment aan vloeren. We hebben vele soorten vloeren op voorraad. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dan helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze.

En wilt u toch liever zelf de vloer leggen? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Onze vloerspecialisten geven u advies over de plaatsing en het onderhoud van het materiaal. Zo kunt u goed voorbereid beginnen aan de klus.

Specialist vloer leggen in Ede

In Ede en omgeving zijn we met recht de vloerspecialist. Ook voor het leggen van vloeren op vloerverwarming en vloerkoeling bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw oude vloer vervangen voor een nieuwe? Bel dan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

 
 

Ons werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Waarom onze vloerenspecialisten?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • Veel keuze

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 200 62 25.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Kwaliteiten

• Kwaliteit in aanbod en service
• Gespecialiseerde medewerkers
• Ruim assortiment
• Vakkundig onderhoud
• Persoonlijk advies
• Scherpe tarieven

Werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Hoofdvestiging