0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Ede

Vloer leggen? Holland Parket helpt!

Het leggen van een vloer lijkt misschien een koud kunstje. Maar dat is het niet! Het is veel meer dan alleen het plaatsen van de planken. Goede installatie begint bij het kiezen van de juiste ondervloer en gereedschappen. Daarna is, zeker het leggen van een houten vloer en parket, een specialistische klus. Wordt de vloer niet op de juiste manier geplaatst? Dan zullen door de werking van het materiaal veel problemen ontstaan. Voorkom dit en kies ervoor om uw nieuwe vloer door onze vloerexperts te laten plaatsen. Neem contact op via 0800 255 3733 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Houten vloeren, parket of laminaat

Bij ons kiest u uit een groot assortiment aan vloeren. We hebben vele soorten vloeren op voorraad. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dan helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze.

En wilt u toch liever zelf de vloer leggen? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Onze vloerspecialisten geven u advies over de plaatsing en het onderhoud van het materiaal. Zo kunt u goed voorbereid beginnen aan de klus.

Specialist vloer leggen in Ede

In Ede en omgeving zijn we met recht de vloerspecialist. Ook voor het leggen van vloeren op vloerverwarming en vloerkoeling bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw oude vloer vervangen voor een nieuwe? Bel dan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Ede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606