085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Ede

Vloerspecialist nodig in Wageningen?

De vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning, winkel of bedrijfspand. Bent u benieuwd welke vloersoort past bij uw wensen, smaak en budget? Wilt u een vloer laten leggen door een profesisonal? Of heeft u een vloer die gerenoveerd moet worden? Voor al deze zaken kunt u in Wageningen en omgeving terecht bij de door ons aangedragen professional. Als vloerspecialist hebben wij vele jaren ervaring met het leggen en onderhouden van houten vloeren, laminaat en PVC. Kwaliteit is gegarandeerd. Onze medewekers zijn altijd op de hoogte van alle laatste ontwikkeling en trends op het gebied van vloeren.

Opknapbeurt van uw vloer

Als u woonachtig bent in de regio Wageningen en uw vloer heeft een opknapbeurt nodig, bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van vloerrenovaties en staan graag voor u klaar.

Contact met de door ons aangedragen professional

Voor het leggen van een nieuwe vloer, het onderhouden of renoveren van uw vloer of voor een professioneel vloeradvies kunt u contact met ons opnemen via 085 - 106 1600. Een offerte aanvragen voor uw klus kan uiteraard ook, hiervoor maakt u gebruik van onderstaand formulier. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Offerte aanvragen

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606