0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Ede

Vloerspecialist nodig in Wageningen?

De vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning, winkel of bedrijfspand. Bent u benieuwd welke vloersoort past bij uw wensen, smaak en budget? Wilt u een vloer laten leggen door een profesisonal? Of heeft u een vloer die gerenoveerd moet worden? Voor al deze zaken kunt u in Wageningen en omgeving terecht bij de door ons aangedragen professional. Als vloerspecialist hebben wij vele jaren ervaring met het leggen en onderhouden van houten vloeren, laminaat en PVC. Kwaliteit is gegarandeerd. Onze medewekers zijn altijd op de hoogte van alle laatste ontwikkeling en trends op het gebied van vloeren.

Opknapbeurt van uw vloer

Als u woonachtig bent in de regio Wageningen en uw vloer heeft een opknapbeurt nodig, bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van vloerrenovaties en staan graag voor u klaar.

Contact met de door ons aangedragen professional

Voor het leggen van een nieuwe vloer, het onderhouden of renoveren van uw vloer of voor een professioneel vloeradvies kunt u contact met ons opnemen via 0800 255 3733. Een offerte aanvragen voor uw klus kan uiteraard ook, hiervoor maakt u gebruik van onderstaand formulier. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

Offerte aanvragen

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Ede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606