085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Ede

PVC vloer en laminaat

Bent u op zoek naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer? Dan is een PVC vloer of laminaat mogelijk een goede oplossing voor u. Bij de door ons aangedragen professional vindt u een ruime keuze aan deze type vloeren. Daarnaast voorzien wij u graag van advies om u te helpen de beste keuze te maken. Neem contact met ons op via 085 - 106 1600 of vul het contactformulier in voor het opvragen van een offerte.

PVC vloer

de door ons aangedragen professional levert kwalitatieve PVC vloeren. Deze zijn qua uitstraling gelijk aan een laminaatvloer maar bieden een aantal extra voordelen. PVC is namelijk vochtbestendig en kan dus worden gebruikt in keukens en badkamers. Daarbij is het meer geluiddempend dan laminaat en geleidt het de warmte van uw vloerverwarming beter. Ook wanneer uw PVC vloer onderhoud nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Onze vloerspecialisten kunnen uw PVC reinigen en zorgen ervoor dat uw vloer weer jarenlang meegaat. Daarnaast voorzien wij u graag van advies om uw vloer goed te onderhouden. Neem daarvoor gerust contact op met onze specialisten.

Laminaat

In ons assortiment vindt u vele verschillende soorten kwaliteitslaminaat in alle kleuren, stijlen en motieven. Zo willen wij ervoor zorgen dat er altijd een vloer is voor onze klanten. Laminaat biedt veel voordelen. Het materiaal is relatief goedkoop, kan snel worden geplaatst en vraagt bijna geen onderhoud. Daarbij kan het zwevend gelegd worden en kunt u het dus bij een eventuele verhuizing gewoon meenemen of kan het gemakkelijk opnieuw gelegd worden mocht dit nodig zijn. Het argument dat een laminaatvloer er nep uit ziet gaat al jaren niet meer op. De print op de bovenlaag van de planken wordt steeds realistischer en u kunt tegenwoordig zelfs kiezen voor een vloer met een voelbare nerf. Zo geniet u van de sfeer van een houten vloer en het gemak van een onderhoudsvrije laminaatvloer.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606