0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Ede?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Ede

PVC vloer en laminaat

Bent u op zoek naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer? Dan is een PVC vloer of laminaat mogelijk een goede oplossing voor u. Bij de door ons aangedragen professional vindt u een ruime keuze aan deze type vloeren. Daarnaast voorzien wij u graag van advies om u te helpen de beste keuze te maken. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 of vul het contactformulier in voor het opvragen van een offerte.

PVC vloer

de door ons aangedragen professional levert kwalitatieve PVC vloeren. Deze zijn qua uitstraling gelijk aan een laminaatvloer maar bieden een aantal extra voordelen. PVC is namelijk vochtbestendig en kan dus worden gebruikt in keukens en badkamers. Daarbij is het meer geluiddempend dan laminaat en geleidt het de warmte van uw vloerverwarming beter. Ook wanneer uw PVC vloer onderhoud nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Onze vloerspecialisten kunnen uw PVC reinigen en zorgen ervoor dat uw vloer weer jarenlang meegaat. Daarnaast voorzien wij u graag van advies om uw vloer goed te onderhouden. Neem daarvoor gerust contact op met onze specialisten.

Laminaat

In ons assortiment vindt u vele verschillende soorten kwaliteitslaminaat in alle kleuren, stijlen en motieven. Zo willen wij ervoor zorgen dat er altijd een vloer is voor onze klanten. Laminaat biedt veel voordelen. Het materiaal is relatief goedkoop, kan snel worden geplaatst en vraagt bijna geen onderhoud. Daarbij kan het zwevend gelegd worden en kunt u het dus bij een eventuele verhuizing gewoon meenemen of kan het gemakkelijk opnieuw gelegd worden mocht dit nodig zijn. Het argument dat een laminaatvloer er nep uit ziet gaat al jaren niet meer op. De print op de bovenlaag van de planken wordt steeds realistischer en u kunt tegenwoordig zelfs kiezen voor een vloer met een voelbare nerf. Zo geniet u van de sfeer van een houten vloer en het gemak van een onderhoudsvrije laminaatvloer.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Ede en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606