026 - 200 62 25

Vloerspecialist in Ede nodig?

PVC vloer en laminaat

Bent u op zoek naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer? Dan is een PVC vloer of laminaat mogelijk een goede oplossing voor u. Bij Roos Parket Renovatie vindt u een ruime keuze aan deze type vloeren. Daarnaast voorzien wij u graag van advies om u te helpen de beste keuze te maken. Neem contact met ons op via 026 - 200 62 25 of vul het contactformulier in voor het opvragen van een offerte.

PVC vloer

Roos Parket Renovatie levert kwalitatieve PVC vloeren. Deze zijn qua uitstraling gelijk aan een laminaatvloer maar bieden een aantal extra voordelen. PVC is namelijk vochtbestendig en kan dus worden gebruikt in keukens en badkamers. Daarbij is het meer geluiddempend dan laminaat en geleidt het de warmte van uw vloerverwarming beter. Ook wanneer uw PVC vloer onderhoud nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Onze vloerspecialisten kunnen uw PVC reinigen en zorgen ervoor dat uw vloer weer jarenlang meegaat. Daarnaast voorzien wij u graag van advies om uw vloer goed te onderhouden. Neem daarvoor gerust contact op met onze specialisten.

Laminaat

In ons assortiment vindt u vele verschillende soorten kwaliteitslaminaat in alle kleuren, stijlen en motieven. Zo willen wij ervoor zorgen dat er altijd een vloer is voor onze klanten. Laminaat biedt veel voordelen. Het materiaal is relatief goedkoop, kan snel worden geplaatst en vraagt bijna geen onderhoud. Daarbij kan het zwevend gelegd worden en kunt u het dus bij een eventuele verhuizing gewoon meenemen of kan het gemakkelijk opnieuw gelegd worden mocht dit nodig zijn. Het argument dat een laminaatvloer er nep uit ziet gaat al jaren niet meer op. De print op de bovenlaag van de planken wordt steeds realistischer en u kunt tegenwoordig zelfs kiezen voor een vloer met een voelbare nerf. Zo geniet u van de sfeer van een houten vloer en het gemak van een onderhoudsvrije laminaatvloer.

 
 

Ons werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Waarom onze vloerenspecialisten?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • Veel keuze

Maak een afspraak

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 200 62 25.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Kwaliteiten

• Kwaliteit in aanbod en service
• Gespecialiseerde medewerkers
• Ruim assortiment
• Vakkundig onderhoud
• Persoonlijk advies
• Scherpe tarieven

Werkgebied

Ede, Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Nijmegen, Wijk Bij Duurstede, Amersfoort en omstreken.

Hoofdvestiging